DİYARBAKIR / BAĞLAR - Diyarbakır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

BİLGİSİNDE

Nis

SORU ÇÖZÜM ETÜTLERİMİZ 11-15 NİSAN ARASI SAAT 09:00-12:30 SSATLERİ ARASINDA YÜZ YÜZE OLACAKTIR. ÇEVRİM İÇİ İSE 7/24 DEVAM EDECEKTİR.

Nis

Mrt

SINAV SAAT:10:00 DA BAŞLAYACAKTIR. BAŞARILAR

Mrt

ÇALIŞMANIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ALİ YAMAN HOCAMIZA VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

BİLGİNİZE

2021-2022 EĞİTİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİMİŞ.

Ock

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinin 2021-2022 eğitim öğretim yılı II. Dönem sınavı Sınav Uygulama Takvimi'ne göre e-Sınav olarak yapılacaktır.

Buna göre e-Sınava katılacak öğrencilerimiz Bakanlığımızca belirlenecek binaların e-Sınav salonlarında, bilgisayar ortamında, gözetmen öğretmenler ve kamera gözetiminde oturumlar halinde sınavlara katılacaklardır. (Ehliyet sınavlarında olduğu gibi)

SAAT:08-00 DA

Eyl

YAZAR SİRAC ÖZTOPRAK OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE BURS VERMEKTEDİR. YENİ ÇIKAN İKİ KİTABININ GELİRLERİ ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK VERİLECEKTİR. KİTAPLARI OKUL İDARESİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

CUMARTESİ VE PAZAR: 08:00---14:00 ARASI